ΑγροτικάΚαστοριά

Το μήνυμα του Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για τα αποτελέσματα των εκλογών – Περίεργη τροπή στα δίκτυα του φυσικού αερίου

110 ημέρες πριν στις Βουλευτικές Εκλογές η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, πέτυχε διπλή, απρόσμενα πολλή μεγάλη, νίκη και αυτοδύναμη επανεκλογή. Με την ολοκλήρωση των Αυτοδιοικητικών Εκλογών εξάγονται δύο συμπεράσματα:

1) η Ν.Δ συνεχίζει να κυριαρχεί πολιτικά,είναι η μεγάλη συμπαγής κεντροδεξιά παράταξη-εγγύηση σταθερότητας και ανάπτυξης,μιας και από τους 13 εκλεγέντες Περιφερειάρχες οι 7 στηρίχθηκαν μόνον από την Ν.Δ και 1 είναι ΠΑΣΟΚ αλλά στηρίχθηκε από την Ν.Δ και

2) ο κυρίαρχος λαός έστειλε σαφή προειδοποιητικά μηνύματα επαγρύπνησης,αφύπνισης από τον εφησυχασμό ή ενίοτε και αφίππευσης από την έπαρση κάποιων καθώς:

α) οι 4 προερχόμενοι από την Ν.Δ κέρδισαν τους επίσημα στηριζόμενους από την Ν.Δ,

β) απωλέσθηκαν οι 2 μεγαλύτεροι Δήμοι της χώρας. Η κυβέρνησή μας διανύει τον 5ο της χρόνο και η πρώτη δήλωση του Προέδρου μας επιβεβαιώνει την κατανόηση των ανωτέρω διαπιστώσεων και δεν αφήνει αμφιβολίες πως θα πράξει τα απαιτούμενα για να φέρουμε νικηφόρο αποτέλεσμα σε 8 μήνες στις Ευρωεκλογές.

Σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους επανεκλεγέντες 3 Δημάρχους του Νομού Καστοριάς. Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στις εκλογές,την Γιορτή της Δημοκρατίας. Καλούνται όλοι να εργασθούν γ ι α   τ ο   κ α λ ό  τ η ς   π α τ ρ ί δ α ς από οποιαδήποτε θέση τους έταξε η λαϊκή ετυμηγορία με την δύναμη της ψήφου. Ε μ ε ί ς  ο φ ε ί λ ο υ μ ε να βοηθάμε τους εκλεγέντες για το συμφέρον του τόπου μας,ασκώντας καλόπιστη και δημιουργική κριτική.

Π α ρ α κ ο λ ο υ θ ώ με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη των έργων στην περιοχή μας.Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την απρόσκοπτη πορεία της Σήραγγας της Κλεισούρας.Το μεγαλύτερο έργο που εκτελείται και για το οποίο έδωσα την ψυχή μου κατά την προηγούμενη τετραετή κοινοβουλευτική μου θητεία. Σύντομα θα μιλήσω για την περίεργη τροπή στα δίκτυα του φυσικού αερίου. Νιώθω ικανοποίηση γιατί η σκληρή μου τακτική και επιμονή στα θέματα του Δασαρχείου απέδωσε καρπούς και κανείς πλέον δεν μιλά και διαμαρτύρεται (είναι ανακουφισμένοι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών και οι υλοτόμοι των δασικών συνεταιρισμών). Ο ΕΛΓΑ έχει βρει τον δρόμο του,μένει οι πολιτικοί διαχειριστές με τις απαιτούμενες κατάλληλες ενέργειες,να συνεχίσουν να εξασφαλίζουν όπως επί θητείας μου την έγκαιρη και πλουσιοπάροχη αποζημίωση των αγροτών.

Back to top button