ΑθλητικάΚαστοριά

«Τέπε»: “Η Καστοριά θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου!”

Έναν παλιό γνώριμο θα βρει απέναντί του ο Α.Σ. Καστοριάς την ερχόμενη Κυριακή. Τον Θόδωρο Τεπετίδη, ο οποίος την εφετινή χρονιά επέστρεψε σε πάτρια εδάφη, στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.
Ο 35χρονος 2.02 μ. φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα των «γουναράδων» για μια τριετία (2014-17), καταφέρνοντας να πανηγυρίσει δύο ανόδους, από τη Γ’ στη Β’ Εθνική κατηγορία (2014-15) και από τη Β’ στην Α2 (2016-17).
Ο «Τέπε» λοιπόν, όπως τον αποκαλούν, επιστρέφει στην Καστοριά την ερχόμενη Κυριακή μετά από 6 χρόνια, με τον ίδιο να… δηλώνει ικανοποίηση γι’ αυτό: «Ναι, επιστρέφω στην Καστοριά μετά από έξι χρόνια έχοντας όμορφες αναμνήσεις. Τρία ωραία χρόνια που συνδυάστηκαν με ανόδους», μου είπε ως εισαγωγικό σημείωμα της χθεσινής κουβέντας μας.
«Δέθηκα παρά πολύ με την ομάδα. Ήταν υπέροχα αυτά τα χρόνια. Η Καστοριά είναι η αγαπημένη μου πόλη. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και έκανα πολλούς φίλους», συμπλήρωσε. Φιλίες που μπορεί να οδηγήσουν και σε κουμπαριές, όπως αυτή με τον Χριστόφορο Τερσενίδη…
Στην ερώτησή μου για το τι «κρατάει» από τούτο το πέρασμά του, μου απάντησε: «Κρατάω τις ευχάριστες στιγμές, τις ανόδους, και ιδιαίτερα αυτή στην Α2. Το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε, με καλούς συμπαίκτες και εννοείται με έναν πρόεδρο που ήταν κύριος σε όλα»…
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να ευχαριστήσει δύο πρόσωπα που του έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθεί στον Α.Σ. Καστοριάς και να ζήσει αυτές τις επιτυχίες: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους Φοίβο Γυμνόπουλο και Κώστα Πιλαφίδη που ήταν αυτοί που με έφεραν σε επαφή με την ομάδα», μου τόνισε.
Για επίλογο, «έστειλε» και ένα μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας: «Η Καστοριά θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου!».
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Basketball

Back to top button