ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Θα γεμίσει Raptor η Καστοριά!

depositphotos.com

Για 3η συνεχή χρονιά τα μέλη του Raptor Club Greece διοργανώνουν την Πανελλήνια συνάντησή τους  σε μία περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους. Έτσι μετά την Παύλιανη Φθιώτιδας (2021), τη Σαμαρίνα Γρεβενών (2022) και τη λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα τον περασμένο Μάρτιο, σειρά παίρνει η Καστοριά και οι γύρω περιοχές.

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδρομή έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 2-5 Νοεμβρίου. Από τα πρώτα στοιχεία, υπολογίζεται πως στην εκδρομή θα δώσουν το παρόν σχεδόν 50 αυτοκίνητα, με τους εκδρομείς να υπολογίζονται σχεδόν στα 200 άτομα. Ήδη έχουν κλείσει θέση ιδιοκτήτες Ford Raptor, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κόρινθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω κ.ά.

Θα υπάρχει και υποστηρικτική ομάδα

Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν πάνω από 1.300 χιλιόμετρα (τουλάχιστον όσοι ταξιδέψουν από Αθήνα) και τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν θα είναι τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα. Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον αλλά να δούνε και ποιες είναι οι δυνατότητες των οχημάτων τους, σε δύσκολες συνθήκες.

Στην εκδρομή θα υπάρχει και ειδική ομάδα που θα οργανώσει τη διαδρομή ενώ θα παρέχει και υποστήριξη στην περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο χρειαστεί βοήθεια.

Οι ημέρες με την περιήγηση είναι ουσιαστικά δύο, καθώς η πρώτη και τέταρτη μέρα είναι μέρες που θα συγκεντρωθούν και θα αναχωρήσουν τα αυτοκίνητα.

Τις ημέρες με τις διαδρομές που έχουν επιλεγεί τα χιλιόμετρα ξεπερνούν τα 200. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
Χιλιόμετρα σε χωματόδρομο 45χλμ
Χιλιόμετρα σε άσφαλτο 51χλμ
Σύνολο ημερήσιας διαδρομής 96χλμ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Χιλιόμετρα σε χωματόδρομο 28χλμ
Χιλιόμετρα σε άσφαλτο 89χλμ
Σύνολο ημερήσιας διαδρομής 117χλμ

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τη σελίδα της ομάδα Raptor Club Greece στο Facebook ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6981568746.

newsauto.gr

Back to top button