ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το Άργος Ορεστικό πλέον στην ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού – Αναμένονται εργοστασιακές ομάδες και οδηγοί – Η ημερομηνία διεξαγωγής

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου Motorsport βρίσκεται πλέον το Άργος Ορεστικό και με τη βούλα της FIA έπειτα από τέσσερα χρόνια σκληρής και μεθοδευμένης δουλειάς.

Από το 2024, λοιπόν, το Rally Greece Offroad θα συγκαταλέγεται στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό αγώνων Bajas, βάζοντας την Ελλάδα στην ελίτ των χωρών που φιλοξενούν διεθνής αγώνες και σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για το ελληνικό motorsport.

Το BAJA GREECE, όπως θα ονομάζεται πλέον, θα πραγματοποιηθεί από 22-25 Μαΐου 2024 με έδρα το Άργος Ορεστικό και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους επτά αγώνες που θα πραγματοποιηθούν παγκοσμίως. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει οδηγούς όπως ο Sebastian Loeb και ο Nasser Al-Attiyah αλλά και εργοστασιακές ομάδες, όπως η ΤΟΥΟΤΑ, η PRODRIVE και η MINI, προσδίδοντας δημοσιότητα και θέαμα παγκοσμίου επίπεδου.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και οι οργανωτές της εκδήλωσης έθεσαν από την πρώτη στιγμή ως στόχο την ένταξη του αγώνα στο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Bajas, βάζοντας ήδη από το 2022 τα θεμέλια με τη κατασκευή του πρότυπου κτιρίου διοίκησης του Rally Greece Offroad, του μοναδικού σε όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού συνεχίζει άοκνα να επενδύει, με σχέδιο και όραμα, σε πρωτοπόρες δράσεις εξωστρέφειας, καταστώντας τον τόπο μας πρωταγωνιστή στον αθλητισμό και τον τουρισμό, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Back to top button