Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης (φωτογραφίες)

Το Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πέρασε σήμερα ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης μετά την εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Καστοριάς, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Αλίκη Ζήδρου, για να ζητήσουν την ευχή και την ευλογία του, καθώς γνωρίζονται από τα χρόνια που διετέλεσε σε πολλές θέσεις ως Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού (τελευταία φωτο).
Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν και οι Καστοριανοί, Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο Γιώργος Φερδής, Δημοσιογράφος και συνεργάτης του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Ο κ. Γρηγοριάδης μετέφερε στον Αρχιεπίσκοπο την αγάπη και τον θαυμασμό για το έργο της Εκκλησίας σε πανελλαδική εμβέλεια αλλά ιδιαίτερα στην πόλη της Καστοριάς με τον Μητροπολίτη Καστορίας Καλλίνικο.
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαριστώντας τον κ. Γρηγοριάδη και την σύζυγό του, προσέφερε ένα ιστορικό της Ιεράς Μονής του Οσίου Λουκά Βοιωτίας, μονή μετανοίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, προσκαλώντας τους να πάνε μαζί και να θαυμάσουν την ιστορική περιοχή και το επιβλητικό καθολικό της Μονής.

 

 

 

Back to top button