ΑθλητικάΚαστοριά

Νίκη για της Νεάνιδες του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (φωτο)

Με νίκη συνέχισε την 2η αγωνιστική το τμήμα των Νεανίδων του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας απέναντι στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.
Καθοριστικό αποδείχτηκε το 3ο δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα μας, βγάζοντας ενέργεια στην άμυνα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση κατάφερε να πάρει μια σχετική διαφορά την οποία και κράτησε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ευχόμαστε καλή συνέχεια.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΠΑΟΚ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪ́ΔΑΣ 51-39
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-08, 25-20, 43-25, 51-39.
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Α. Ιωαννίδης): Βασιλειάδου Σ.(5π) , Τομπουλίδου Δ.(8π) , Νάκε Ε.(2π), Ιωσηφίδου Ρ. , Ντούφα Δ., Γρηγοριάδου Κ., Κωστίδου Ε.(2π), Λαβασά Μ.(10π), Μπερμπεράκη Ι.(6π), Μακρίδου Ε.(4π), Καζεπίδου Χ.(4π), Λίλιου Ο.(10π).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Ε. Παπαδημητρίου): Δ. Μελισσίδου, Α. Παπαδημητρίου, Ζ. Κιοσκερίδου, Λ. Τρυφωνίδου, Σ. Τσιαχτσίρα, Μ. Μίντση, Μ-Α Πάνου.
Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας, τα τμήματα Παγκορασίδων και U-12 της ομάδας μας έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Άργους Ορεστικού. Όλα τα παιδιά απόλαυσαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, κερδίζοντας μια ακόμη σημαντική εμπειρία και παίζοντας ομαδικά και με “δίψα” για βελτίωση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

 

Back to top button