ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

Επέστρεψε για τα καλά ο Πέτρος Σβίρος

Το είχε υποσχεθεί πως θα ξεπεράσει το τραυματισμό στο χιαστό και θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη φανέλα της Καστοριάς. Πως θα παραμερίσει κάθε αρνητική σκέψη και θα επανέλθει ικανός και μαχητικός όπως και πριν. Όσοι τον γνώριζαν ήταν σίγουροι πως θα έκανε πράξη τα λεγόμενά του, ξέροντας για το πείσμα και την εργατικότητά του.
Ο λόγος για τον 26χρονο Φλωρινιώτη δεξιό μπακ Πέτρο Σβίρο, που το καλοκαίρι που μας πέρασε επανήλθε ψυχοσυναισθηματικά και σωματικά έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα της Καστοριάς, έχοντας για κύριο γνώρισμα στο παιχνίδι του το δυναμικό και μαχητικό πνεύμα.
Μάλιστα οι συμμετοχές του μέχρι τούτη τη στιγμή και μετά το πέρας 10 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, μαρτυρούν πως επέστρεψε για τα καλά, «μετρώντας» σχεδόν το απόλυτο αυτών, 9 το σύνολο (7 βασικός, 2 αλλαγή), ενώ μαζί με αυτές σε Κύπελλο και Σούπερ Καπ 11 σε 12 αγωνιστικές υποχρεώσεις των Καστοριανών.
Ο Πέτρος Σβίρος λοιπόν φωνάζει «παρών», την υγειά του να έχει για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο, πόσο μάλλον δε τώρα που η Καστοριά δείχνει να βρίσκει μια σταθερότητα στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού της και τον ίδιο να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.
Νίκος καραμανλής
Kastoras Football

Back to top button