ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Το αφιέρωμα στον Βασίλη Δόικο (φωτο – βίντεο)


Χθες το βράδυ γίναμε κοινωνοί μίας καθ’ όλα προσεγμένης και ποιοτικής εκδήλωσης, αφιερωμένη στο Μεγάλο Μαέστρο Βασίλη Δόικο, που άφησε το πολιτιστικό της αποτύπωμα στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας, με αφορμή τα Ελευθέρια της πόλης της Καστοριάς .
Οι εγγονές του αείμνηστου μαέστρου, Καλλιρρόη & Πέπη Δόικου, με χαρισματική εκφραστικότητα που διέπνεε κάθε στοιχείο της ερμηνείας τους με βιρτουόζικη χάρη κι εξαιρετικό ταμπεραμέντο, άξιες διάδοχοι της μουσικής παράδοσης της οικογένειάς τους, ανέσυραν μία θάλασσα από συναισθήματα και ζέσταναν τις καρδιές μας, συνοδεία του πραγματικά εντυπωσιακά καλλίφωνου έντεχνου χορωδιακού συνόλου “Καστοριανόν Άσμα” του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος” υπό τη διεύθυνση του Παύλου Φωτιάδη. Στα πλήκτρα ο εξαιρετικός μουσικός Νίκος Καρατζίδης.
Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αθανάσιος Χριστόπουλος” για την άψογη διοργάνωση σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλει ως Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει πολιτιστικές ανάσες στο κοινό της πόλης μας.
Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία



Back to top button