Ελλάδα

5+1 βραβεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Πέντε βραβεία (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα) απέσπασε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη διοργάνωση των Healthcare Business Awards 2023, για την εφαρμογή ποιοτικών υπηρεσιών και καινοτόμων τεχνικών προς όφελος των ασθενών, στον τομέα τόσο της πρόληψης και διάγνωσης όσο και της θεραπείας.

Οι βραβεύσεις αφορούν στις κατηγορίες «Ποιότητα Υπηρεσιών & Φροντίδα Ασθενών», «Δράσεις Πρόληψης/Έγκαιρης Διάγνωσης», «Καινοτόμος Μονάδα ή Τμήμα Νοσοκομείου/Κλινικής ή Διαγνωστικού Κέντρου» και «Πρωτοπορία στην Χειρουργική Αντιμετώπιση Παθήσεων».

Συγκεκριμένα βραβεύτηκε:

– Με χρυσό βραβείο για την καινοτόμα επεμβατική αντιμετώπιση με νευρόλυση, παρηγορική φροντίδα κατ’ οίκον, ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση στο Ιατρείο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.

– Με ασημένιο βραβείο για την αλληλούχιση νέας γενιάς για τη διάγνωση γενετικών νοσημάτων, που βάζει τέλος στη διαγνωστική οδύσσεια ατόμων με σπάνια νοσήματα.

– Με χάλκινο βραβείο για το πρώτο διατομεακό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Δερματικών Νοσημάτων στη Β. Ελλάδα και το μοναδικό στα Αυτοάνοσα Πομφολυγώδη Νοσήματα σε εθνικό επίπεδο.

– Με χάλκινο βραβείο για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ασθενών με λεμφοίδημα στο Ειδικό Ιατρείο Λεμφοιδήματος – «Δίκτυο Αριστείας».

– Με χάλκινο βραβείο για την πρόληψη των πτώσεων των νοσηλευόμενων παιδιών στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική.

Τέλος, μια ακόμη διάκριση, που αφορά σε συνεργασία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), έλαβε η Μονάδα Κλινικών Ερευνών για τη διενέργεια κλινικών μελετών πρώιμης φάσης. Η Μονάδα, που υπάγεται στο Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ και λειτουργεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, τιμήθηκε με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ερευνητικό έργο σε πανεπιστήμια».

ΑΠΕ

Back to top button