ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Συναισθηματική Νοημοσύνη”: Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς (φωτο)

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καστοριάς με τον Καθηγητή Διδάκτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Νικόλαο Σταυρόπουλο με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη – Επικοινωνία – η Μαγεία των Σχέσεων» στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ΚΠΕ – Ενυδρείο Καστοριάς.
Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Καθηγητή για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του και για την εξαιρετική ομιλία του. Μια ομιλία με παραδείγματα και προσωπικά βιώματα του ίδιου, που καθήλωσε το ακροατήριο επί τρεις ολόκληρες ώρες για ένα θέμα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μας αφορά όλους!
Το ΔΣ ευχαριστεί όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες, καθώς και τους πολίτες της Καστοριάς που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και όλη την τοπική κοινωνία για τη στήριξη στις εκδηλώσεις μας και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει την προσπάθεια μέσα από πολύμορφες δράσεις να αναδεικνύει τα θέματα της εκπαίδευσης, αλλά και να παρεμβαίνει με εκδηλώσεις στα τοπικά δρώμενα.
Σε αυτή την προσπάθεια φιλοδοξούμε να σας έχουμε όλους συμπαραστάτες! 

 

 

Back to top button