Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκδήλωση για τον HIV στην Καστοριά: Προβολή ταινίας, συζύτηση, δωρεάν εξέταση για HIV

Στόχος η ενημέρωση και η ενθάρρυνση της κοινότητας ώστε να προωθηθεί η εξέταση για τον HIV, τις Ηπατίτιδες Β & C και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, και η Φεμινιστική Συλλογικότητα του Άργους Ορεστικού “Δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση”, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με προσκεκλημένο το σύλλογο οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή».
Η εκδήλωση με τίτλο: Ανοίγοντας τη συζήτηση. Ο HIV δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16.30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.
Στόχος είναι η ενημέρωση και η ενθάρρυνση της κοινότητας ώστε να προωθηθεί η εξέταση για τον HIV, τις Ηπατίτιδες Β & C και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, μέσω της ευαισθητοποίησης του κοινού για τα οφέλη της έγκαιρης εξέτασης των εν λόγω νοσημάτων.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ, καθώς του Εργαστηρίου Κοινωνικών και Μεταναστευτικών σπουδών.

 

 

 

Back to top button