Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν κινητό από αυτοκίνητο και ζητούσαν 10 ευρώ από τον ιδιοκτήτη για να του το επιστρέψουν

Αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

  • Βραδινές ώρες χθες (15-11-2023) συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδάδύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 28 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη ημέρα είχαν αφαιρέσει από τρία διαφορετικά καταστήματα τροφίμων σε περιοχές του Κιλκίςπροϊόντα αξίας περίπου 680 ευρώ.

Το σύνολο των αφαιρεθέντων προϊόντων βρέθηκε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που είχαν σταθμεύσει οι δράστες σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος τροφίμων στην περιοχή του Λαγκαδά, από το οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει τρόφιμα αξίας 130 ευρώ.

  • Πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν 34χρονο, ο οποίος στην περιοχή της Σταυρούπολης διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε μία τσάντα με πορτοφόλι και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα και από δεύτερο όχημα που διέρρηξε.
  • Κατόπιν αναζητήσεων αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν, εντός αστικού λεωφορείου και συνέλαβαν, τέσσερις νεαρούς, οι οποίοι νωρίτερα αφαίρεσαν από το εσωτερικό ανασφάλιστου οχήματος, στην περιοχή του Βαρδαρίου, ένα κινητό τηλέφωνο και, όταν η πράξη τους έγινε αντιληπτή, ζητούσαν εκβιαστικά από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, προκειμένου να το επιστρέψουν. Επιπλέον, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν από τον διακόπτη εκκίνησης του οχήματος τα κλειδιά αυτού.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ertnews.gr

Back to top button