ΚαστοριάΠροκηρύξεις

Μια νέα θέση εργασίας στην Εταιρεία Αυτισμού Καστοριάς

Το Σωματείο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς» Ν.Π.Ι.Δ., που ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στην Καστοριά, ζητά την πρόσληψη ενός (1) 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ με σχέση εξαρτημένης εργασίας  μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του Σωματείου «Εταιρεία Προ στασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς», διάρκειας ενός έτους από την ημερο μηνία πρόσληψης με δυνατότητα ανανέωσης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ 

Τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες της θέσης, καθορίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της  Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.
Η απασχόληση στην Εταιρεία προϋποθέτει τη διασφάλιση του απορρήτου και υπόκειται  στους περιορισμούς και τους κανόνες που προβλέπονται από τον κώδικα δεοντολογίας.
Ενδεικτικά, τα καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνουν:
∙ Εξωτερικά προγράμματα εκγύμνασης των επωφελούμενων ατόμων και οικογενειών καθώς και των εργαζομένων του Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού
∙ Συντονισμό του εθελοντικού προγράμματος «Γίνε Φίλος», το οποίο διασυνδέει  εθελοντές με επωφελούμενους και εποπτεύει τις δραστηριότητές τους
∙ Επισκέψεις σε σχολεία ή άλλους φορείς για εύρεση εθελοντών
∙ Συνεργασία με θεραπευτές, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας και συμμετοχή σε δράσεις.

Αναλυτικά στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ

 

 

 

 

 

Back to top button