ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Πρώτος των πρώτων στην Ελλάδα ο Ραφαήλ Γακόπουλος

Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε με τα αποτελέσματα των αθλητών μας.
Πρώτη θέση για τον αθλητή μας Ραφαήλ Αντώνιο Γακόπουλο στο ετήσιο MASTERS που πραγματοποίησε η ΕΦΟΑ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών στο οποίο συμμετείχαν οι 8 καλύτεροι αθλητές της χώρας.
Πρώτη θέση για το αθλητή μας Γιώργο Σιάντση στο Ε3 Α16 στην Αριδαία
Πρώτη θέση για την αθλήτρια μας Κασσιανή Βασιλειάδη στο Ε3 Κ16 στην Αριδαία.
Πρώτη θέση για την αθλήτρια μας Κατερίνα Τσουλούφα στο Ε3 Κ14 που πραγματοποιήθηκε στον ΣΑΚ ΠΡΩΤΕΑ.
ΠΡΩΤΕΑΣ
——————————————————–
Στη φάση των ομίλων ο Ραφαήλ Γακόπουλος έκανε το απόλυτο 3 στα 3 και μάλιστα χωρίς να παραχωρήσει set επικρατώντας των Οδυσσέα Αλεξανίδη (ΑΟΑ Σταυρούπολης) με 6-4, 6-3, Αλέξανδρου Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελοκήπων Μενεμένης) με 6-4, 6-3 και του Αλέξανδρου Παπανίκου (ΣΑ Σερρών) με 6-1, 6-1 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της ηλικιακής του κατηγορίας.
Εκεί αντιμετώπισε τον νικητή του 2ου ομίλου, Μαρίνου Καρνιάτη (ΟΑ Αττικής), ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ αήττητος κερδίζοντας τους Θάνο Ζαβουργιανό (Ηράκλειο ΟΑΑ) με 1-6, 7-6(6), 6-2, Γιώργο Σινάνη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-4, 6-7(2), 7-6(2) και τον Ορέστη Γιαννόπουλο (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-1, 6-3.
Στον τελικό της Δευτέρας ο Γακόπουλος επικράτησε με 6-4, 6-3 του Καρνιάτη και αναδείχθηκε πρωταθλητής του τουρνουά το οποίο και ολοκλήρωσε με 4 νίκες και χωρίς να χάσει set.

 

Back to top button