Ελλάδα

Εγνατία: Τροχαίο ατύχημα με νταλίκα – Κλειστές δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση

Τροχαίο ατύχημα με νταλίκα στην Εγνατία οδό – Αυξημένη ολισθηρότητα στο οδόστρωμα – Κλειστές δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση – Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου λίγο μετά τις 9πμ, στην Εγνατία οδό,πριν τη Βέροια , όταν νταλίκα έχασε τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, νταλίκα που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο, πιθανόν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα .

Από την πρόσκρουση φαίνεται να προέκυψαν υλικές ζημιές στο όχημα και στις προστατευτικές μπάρες, ενώ ο οδηγός της νταλίκας, δεν φαίνεται να φέρει τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , ενώ έχουν κλείσει οι δυο αριστερές λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από δεξιά και στις δυο κατευθύνσεις, ενώ οι οδηγοί που κινούνται στο σημείο θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή μέχρι την απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο, αλλά και λόγω της αυξημένης ολισθηρότητας του οδοστρώματος .

Αργυρώ Ζιάμπα/kozanilife.gr

Back to top button