ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Για πρώτη φορά σε Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ελλάδος ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες)


Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί το Σάββατο 18/11 ο Όμιλος μας συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης της χώρας μας. Μετά από εργασία και διαδικασίες αρκετών μηνών σε διοικητικό επίπεδο αλλά και αθλητικής προετοιμασίας ετών, ένας σημαντικός στόχος κατακτήθηκε.
Συγκεκριμένα, συμμετείχαμε στο Ε3 Open Α14 & Κ14 της Γ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με 3 αθλητές μας, την Αγγελίνα Κωνσταντινίδου, τον Βασίλη Λουδοβαρη και την Χριστίνα Πανάτσα. Είμαστε σίγουροι ότι και οι υπόλοιποι αθλητές μας, στις άλλες κατηγορίες που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν χθες, θα το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία!
Βέβαια, δεν μπορούμε να κρύψουμε οτι είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι γιατί οι αθλητές μας παρά την πρώτη τους εμφάνιση απέδειξαν ότι είναι πολλά υποσχόμενοι με πολύ καλές αθλητικές ικανότητες.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια και την προπονητική ικανότητα της προπονήτριας του Ομίλου μας Ελένης Σαρρή, την οποία ευχαριστούμε θερμά!
Ως Διοίκηση εγγυόμαστε ότι θα δώσουμε στους αθλητές και στους προπονητές μας οτιδήποτε χρειαστεί έτσι ώστε όλα τα παιδιά μας, να συνεχίσουν αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια αλλά και να ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερα παιδιά και ενήλικες, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το υπέροχο άθλημα του τενις!
Ευχαριστούμε πολύ τον Proteas Tennis Club για την φιλοξενία του και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

 

 

Back to top button