Καστοριά

Η διεθνής Ειρήνη Πίγγιου θα διευθύνει τον αγώνα της Καστοριάς στη Θύελλα Κατσικά

Η διεθνής, από το Γενάρη του 2023, Ειρήνη Πίγγιου, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσπρωτίας, ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς της Καστοριάς κόντρα στη Θύελλα Κατσικά. Η 30χρονη Πλαταριώτισσα ρέφερι είχε ξανά σφυρίξει παιχνίδι της Καστοριάς και κατά την περσινή χρονιά, αυτό κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (1-0), με τη διαιτησία της να χαρακτηρίζεται άψογη και να αναγκάζει τη διοίκηση των Καστοριανών να βγάλει συγχαρητήρια ανακοίνωση.
Τη φετινή χρονιά, η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο επάγγελμα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εργοφυσιολογία της Άσκησης, Θεσπρωτή ρέφερι, διαιτήτευσε δύο φορές για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την 6η Αγωνιστική το Εορδαϊκός – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (1-0) και την 9η το Α.Ε. Λευκίμμης – Σβορώνος (0-3).
Αν ο αριθμός τούτος των παιχνιδιών φαντάζει για κάποιους μικρός έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ειρήνη Πίγγιου είχε ευρωπαϊκές διαιτητικές υποχρεώσεις από τις αρχές του Οκτώβρη.
Πιο συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών U17 που διεξήχθη στη Σουηδία (Αζερμπαιτζάν – Λουξεμβούργο, Λουξεμβούργο – Μάλτα), στους ομίλους της Nations League Γυναικών (Λετονία – Μολδαβία) καθώς και… στο Τσάμπιονς Λιγκ (Τβέντε – Χάκεν, Σλάβια Πράγας – Λυών). Διαιτησίες που σχεδόν στο σύνολό τους λειτούργησαν, είτε ως πρώτη, είτε ως τέταρτη διαιτητής, πυροσβεστικά, ως καλή εθελόντρια άλλωστε που είναι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.
Βοηθοί της οι Ζιώγας Αλέξανδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πρεβέζης – Λευκάδος και Αθανασίου Άγγελος της Άρτας.
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Football

 

 

 

Back to top button