ΑθλητικάΚαστοριά

Youth League: Με Γατόπουλο και Πνευμονίδη ο Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα playoffs – Το δεύτερο γκολ ο Γατόπουλος

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε 4-0 της Γκαμπάλα και με συνολικό σκορ 7-0 (3-0 έληξε το πρώτο ματς) οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στα playoffs του Youth League, με την πήχη δυσκολίας να ανεβαίνει. Δύο γκολ πέτυχε ο Μουζακίτης (15′, 71′), ένα ο Γατόπουλος (56′) και ο Κουτσογούλας (90+3′). Τρία πέναλτι εκτελέστηκαν.,

Η Κ19 του Ολυμπιακού πανηγύρισε την πρόκρισή της στα playoffs του Youth League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-0 της Γκαμπάλα και με συνολικό σκορ 7-0 (είχαν νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς) τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στα ματς του Φλεβάρη οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν κάποιον δεύτερο από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης (βρίσκονται οι Νέοι ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League), με τον πήχη δυσκολίας να ανεβαίνει για τους ποδοσφαιριστές του Συλαϊδόπουλου.

Την πρώτη καλή στιγμή είχαν οι Αζέροι με προβολή του Μαμάντι μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ. Αμέσως μετά ο Ολυμπιακός πήρε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνε τρόπο να απειλήσει την εστία του Μουράντοβ. Στο 8′ ο Παπακανέλλος σούταρε εκτός περιοχής, ενώ το 1-0 έγινε στο 15ο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν ωραία την μπάλα στην κορυφή της περιοχής, την έβγαλαν έξω προς τον Μουζακίτη, ο οποίος εκτέλεσε έξω από το “κουτί” και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και στο 28′ είχε καλή στιγμή με τον Πνευμονίδη σε τετ α τετ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ένταση στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, χωρίς να απειλήσουν σημαντικά.

Η Γκαμπάλα ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν στη συνέχεια τα ηνία. Στο 50′ ο Πνευμονίδης έκλεψε, τροφοδότησε πολύ ωραία τον Παπακανέλλο, ο οποίος από τα αριστερά μέσα στην περιοχή δεν νίκησε τον κίπερ των Αζέρων.

Στο 57′ οι ερυθρόλευκοι έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Παπακανέλλος εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσογούλας, ο τερματοφύλακας των Αζέρων απέκρουσε, στη συνέχεια ο Πνευμονίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ, με τον Γατόπουλο εν τέλει να σκοράρει.

Στο 71′ ο Ολυμπιακός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο πήρε ο Πνευμονίδης. Ο Μουζακίτης εκτέλεσε, έκανε το 3-0 και πέτυχε έτσι το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή και έφτασαν και σε τέταρτο γκολ. Ο Πνευμονίδης από τα αριστερά ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα και στο 90+3′ ο Κουτσογούλας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59′ Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68′ Ρολάκης), Παπακανέλλος (59′ Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68′ Ντάμα)

ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μουράντοβ (76′ Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59′ Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73′ Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι

sport24.gr

https://youtu.be/sOYUuqB9S5o



 

 

 

 

 

 

Back to top button