ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Διαδικτυακή διάλεξη του Διευθυντή Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και δημιουργού του meteo.gr, φυσικού-μετεωρολόγου Κώστα Λαγουβάρδου

Το 11ο Invited Talk Session πλησιάζει και σας έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο προσκεκλημένο ομιλητή!
Η έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων και Κινδύνου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποδέχεται την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00 μ.μ.,, τον κ. Κώστα Λαγουβάρδο σε μια διαδικτυακή διάλεξη με θέμα: «Φυσικές καταστροφές και συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης».
 Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM:
• Meeting ID – 92410878631
• σκανάροντας το QR code που βρίσκεται πάνω στην αφίσα.
⚠️ Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!
👩🏼‍💻 Την διάλεξη θα συντονίζει η Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
__________________________________
ℹ️ Ο Λαγουβάρδος Κώστας είναι φυσικός-μετεωρολόγος, Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Μετεωρολογία, από το πανεπιστήμιο Paris VI της Γαλλίας. Τα τελευταία 30 χρόνια ασχολείται με τη μελέτη των έντονων καιρικών φαινομένων, με σκοπό την καλύτερη και εγκυρότερη πρόγνωσή τους. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει σειρά συστημάτων έγκαιρης προειδοποίησης σε συνεργασία με Δήμους και Περιφέρειες της χώρας. Είναι δημιουργός της ιστοσελίδας meteo.gr ενώ τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του climatebook.gr με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες της.

 

 

Back to top button