Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού από το Special Olympics Hellas Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

Στο πλαίσιο της 20ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης Special Olympics 2023, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες με τη συνεργασία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ και των τοπικών προγραμμάτων Special Olympics Καστοριάς και Κοζάνης καθώς και πάσες σουτ με τη συμβολή αθλητών του Α.Σ Άργους Ορεστικό και μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.
Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν και δράσεις με τη συμμετοχή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΨΥΧΑΓΩΓΏ, του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ από τα Γρεβενά, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης, του Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης, του Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου – Οι Αργοναύτες και του Συλλόγου Ταε κβο Ντο “Αναγέννηση”.
Συνολικά σε όλες τις δράσεις συμμετείχαν πάνω από 110 αθλητές από όλους τους φορείς.
Ευχαριστούμε θέμα τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του Άργους Ορεστικού, τον Ερυθρό Σταυρό- Περιφερειακό Τμήμα Καστοριάς για τη συμβολή του, τους εθελοντές μας και τους χορηγούς μας: Benefit fitness &health και “Τόλος” Ψυγεία, διαλογητήρια, συσκευαστήρια.
Με εκτίμηση
Κολλήγα Χρύσα
Περιφερειακή Συντονίστρια Δυτ. Μακεδονίας SOH
&
Ζάγκα Αριστούλα
Συντονίστρια τοπικού τμήματος Καστοριάς SOH

 

 

Back to top button