ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττα με ανατροπή για την Καστοριά στη Ζάκυνθο (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Exif_JPEG_420

Την 3η ήττα μακριά από την έδρα της γνώρισε η ομάδα της Καστοριάς στην Ζάκυνθο από την ομώνυμη τοπική ομάδα, βάζοντας φρένο στην ανοδική της πορεία, μετά από ένα αήττητο σερί 7 αγωνιστικών.

Οι ερυθροκίτρινοι παρότι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 22’ με τον Τσελεπή 0-1, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Με τη συμπλήρωση του α’ ημιώρου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Τσιμέλι. Στις αρχές της επανάληψης (53’) σε ανατροπή του Λιβέρη από τον Γκέγκα, το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιμέλι, βάζοντας την Ζάκυνθο στη θέση του… οδηγού (2-1).

Στο 68’ η Καστοριά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Τσάκνη, χωρίς, ωστόσο να καταλογίσει ο διαιτητής. Στη συνέχεια η Καστοριά πίεσε χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 89’ με πλασέ του Στύλλα.

Ζάκυνθος (Καραμαλίκης): Ραγιάς, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς (80’ Στύλλα), Τσιμέλι, Κάρδαρης (70’ Μεντής), Νικολακόπουλος, Αγκαράϊ, Νικολίτσας (55’ λ.τρ. Ντούκας).

Καστοριά (Κατσαρός): Τσαρούχας, Μαγγίζης, Γκέγκας, Μωϋσιάδης, Τσάκνης, Παπαγεωργίου (88’ Αφεντουλίδης), Μανακίτσας, Πάλλας, Σαχινίδης (57’ Σβίρος), Τσάνι, Τσελεπής (67’ Ντινόπουλος)

sentranews.gr

Back to top button