Νεστόριο

Νίκος Βανόπουλος: «Απάντηση στο δημοσίευμα του Δημάρχου Χρ. Γκοσλιόπουλου»

Αντιλαμβανόμενοι απολύτως τη θέση που μας κατέταξαν με τις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες του Δήμου μας, ήτοι της αντιπολίτευσης, πρωταρχικό καθήκον μας αποτελεί η άσκηση ελέγχου στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτό της άσκησης γόνιμης αντιπολίτευσης αναρτήσαμε δημοσίευμα της aftodioikisis.gr (8/11/2023) στο οποίο αναφέρεται ότι ο Δήμος Νεστορίου είχε έλλειμμα 440.433 ευρώ (Απλήρωτες υποχρεώσεις 612.372).

Επισημαίνουμε, ότι το δημοσίευμα αυτό προέρχεται από εξειδικευμένη ιστοσελίδα (aftpdioikisi.gr) που ασχολείται με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σκοπός μας είναι η πληροφόρηση των δημοτών μας για την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, που δικαιούνται να λάβουν τεκμηριωμένες, και όχι αόριστες. γενικόλογες απαντήσεις, σε όσα συγκεκριμένα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα.

Καλούμε συνεπώς τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο, αντιλαμβανόμενος κι αυτός από την πλευρά του το ρόλο και τη θέση που τον κατέταξαν οι συνδημότες μας, δηλαδή του δημάρχου και όχι του “απόλυτου άρχοντα” να απαντήσει επί της ουσίας των αναφερομένων στο σχετικό δημοσίευμα και να παράξει τις δέουσες εξηγήσεις στο λαό του Δήμου Νεστορίου, και να πάψει επιτέλους ν’ αναλώνεται σε ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Back to top button