ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

“8με8”: Η συναυλία της Josephine στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας (φωτογραφίες – βίντεο)

Με τεράστια επιτυχία, με εκατοντάδες θεατές  και  τη μοναδική ερμηνεύτρια  Josephine επί σκηνής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο Πάρκο  Ολυμπιακής Φλόγας, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Καστοριάς, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος «8 με 8».

Τη μουσική βραδιά άνοιξε ο αγαπημένος της νεολαίας pop τραγουδιστής Δημήτρης Θεοδοσιάδης, προθερμαίνοντας το κοινό για την είσοδο της ξεχωριστής Josephine, η οποία στη συνέχεια ξεσήκωσε το κοινό με τις ερμηνείες της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και τους επισκέπτες της Καστοριάς, που τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Δήμου.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους του Δήμου μας, που υπερβάλλουν εαυτούς κάθε φορά, όχι μόνο για τις εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου για να περνάμε όλοι μας όμορφα και ευχάριστα. 

Αναμένουμε χιλιάδες επισκέπτες στη γιορτινή μας Καστοριά, καθώς η πληρότητα για την εορταστική περίοδο αγγίζει το 100%  και θα ζήσουμε  υπέροχες και ζωντανές στιγμές. Εύχομαι από καρδιάς υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα σε όλο τον κόσμο. Καλές γιορτές!» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη.

 

 

 

 

Back to top button