Καστοριά

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Νεστορίου (φωτο)

Με ιδιαίτερη επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Νεστορίου η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην οποία παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν των τοπικών αρχών αλλά και μεγάλο πλήθος κόσμου.

Την τελετή προλόγισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοσμάς και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όρκισε ο μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Θετικές και αισιόδοξες υπήρξαν οι ομιλίες των δυο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Συμβούλων και ιδιαίτερα βαρυσήμαντη η ομιλία  του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου.  Στην ομιλία του αυτή ο Δήμαρχος, προσδιόρισε αρχικά  τις τέσσερις βασικές προτεραιότητες της επόμενης δημοτικής περιόδου,  σκιαγράφησε με την δέουσα σαφήνεια το πλαίσιο λειτουργίας της νέας δημοτικής Αρχής, απηύθυνε σημαντικές παραινέσεις προς τους νεοεκλεγμένους συμβούλους και δεν παρέλειψε να τείνει χείρα σύμπραξης και συνεργασίας προς την πλευρά της αντιπολίτευσης προς την κατεύθυνση πάντα της εξυπηρέτησης του κοινού καλού και της τοπικής ανάπτυξης.

Τελετή ορκωμοσίας Δήμου Νεστορίου (βίντεο)

 

 

Back to top button