Καστοριά

Ο Σύλλογος Φοιτητών Καστοριάς παράδωσε επιταγές σε συλλόγους της περιοχής μας (φωτο – ευχαριστήριο)

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο κυλικείο του Πανεπιστημίου, ο Φοιτητικός Σύλλογος Καστοριάς συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών φορέων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να τους ενισχύσει οικονομικά, έπειτα από την εκδήλωση που πραγματοποίησε για την συγκέντρωση των χρημάτων.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι τον εξής φορέων :
* Σύλλογος Καρκινοπαθών “Μαζί σου” (φωτο και ευχαριστήριο κάτω)
* Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ.Ν. Καστοριάς
* Γηροκομείο Καστοριάς (φωτο επάνω)
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Φοιτητών Καστοριάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φορείς, να αντιληφθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και να προσφέρει μια καίρια λύση, χορηγώντας επιταγές των διακοσίων (200) ευρώ, για την κάλυψη ορισμένων αναγκών.
Ο Φοιτητικός Σύλλογος Καστοριάς θέτει το παράδειγμα για την κοινωνική συνεισφορά, στηρίζοντας έμπρακτα και ενεργά την τοπική κοινωνία. Τα μέλη και η κοινότητα προσκαλούν όλους τους φορείς να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για την στήριξη και ενδυνάμωση ευάλωτων συμπολιτών μας.

Ο Σύλλογος ¨Μαζί Σου¨ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Πανεπιστημιακών Τμημάτων Καστοριάς για την δωρεά τους προς στον Σύλλογο μας.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Καστοριάς διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 εκδήλωση στο κυλικείο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Καστοριά της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν σε φιλανθρωπικούς φορείς της πόλης της.

Ένα μέρος (200 €) από αυτά το πρόσφεραν για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

Συγχαίρουμε για ακόμα μια φορά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα τις οικογένειες τους οι οποίοι με το παράδειγμα τους, δείχνουν το δρόμο της προσφοράς και της ελπίδας για ένα πιο φωτεινό αύριο.

Καλή συνέχεια στις σπουδές σας παιδιά

Καλά Χριστούγεννα 

Σας ευχαριστούμε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ¨ΜΑΖΙ ΣΟΥ¨

 

Back to top button