ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“8με8”: Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς έως την Κυριακή (πλούσιο πρόγραμμα)

«8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς από 27 έως 31 Δεκεμβρίου 2023
➡Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ώρα 12:00
Παιδικό happening: illusions magic show
Ταχυδακτυλουργός στην πλατεία Αφών Εμμανουήλ (συνοικία Ντολτσό) Πλαισιώνουν performers
➡Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ώρα 19:00
Μουσική εκδήλωση – One guy stand live
Πλατεία Αφών Εμμανουήλ (συνοικία Ντολτσό)
➡Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Ώρα 12:00
Street saxophone music
Στους πεζόδρομους: Δημάρχου Β.Νικίδη, Πτολεμαίων, Αρχιμήδους & Στρ. Άρτη & Ερμού
Πλαισιώνουν performers
➡Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Ώρα 13:00
Παιδικό happening: Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται από ψηλά
Σε συνεργασία με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Τ.Α.Κ) Καστοριάς, στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Καστοριάς
➡Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, Ώρα έναρξης 23:00
Υποδοχή νέου έτους στην πλατεία Αφών Εμμανουήλ (συνοικία Ντολτσό)
Με το μουσικό σχήμα One Take Productions
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
➡Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
– Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Πολιτιστικό Σύλλογο Νταηλάκη «Η Πρόοδος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νταηλάκη, ώρα 18.00.
– Προσφορά Τσιγαρίδων και κρασιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΛΥΒ στην αίθουσα του Συλλόγου ΛΥΒ (παιδική χαρά), ώρα 19.00.
– BAZAAR του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ, Αγάπη για το παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο», στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς κατά τις εργάσιμες ώρες.
➡Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου
BAZAAR του Πολιτιστικού Εξωραιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο», στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς κατά τις εργάσιμες ώρες.
➡Σάββατο 30 Δεκεμβρίου
– Παιδική γιορτή από τον Εξωραϊστικό – Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθέας. Ο Αϊ-Βασίλης μοιράζει δώρα στην αίθουσα του Συλλόγου στην Καλλιθέα, ώρα 16:00.
– Πρωτοχρονιάτικο Παιδικό Party από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο», απογευματινές ώρες.
➡Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
-Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ, Αγάπη για το παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο» και στη συνέχεια Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στους οικισμούς των Εργατικών Κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Χλόης, ώρα 13.00.
🎉ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
➡Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου
Άναμμα Μπουμπούνας και παραδοσιακές τσιγαρίδες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποριάς στο αύλειο χώρου του Συλλόγου της Ποριάς, ώρα 18.00.
➡Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
Παιδικό party με face painting στο Στέκι Νεολαίας Μαυροχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 18.00.
➡Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου
– Παιδικό Πάρτυ με τον κλόουν Πέτρο από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πολυκάρπης «Δημιουργία» στο παλιό δημοτικό σχολείο Πολυκάρπης, ώρα 17.00.
– Πρωτοχρονιάτικη γιορτή με μουσική και εδέσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιάκων «Η Αγία Παρασκευή» στο παλιό πέτρινο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων, ώρα 18.00.
➡Σάββατο 30 Δεκεμβρίου
– Παιδικό party στην πλατεία της Κοινότητας Οινόης από την Κοινότητα Οινόης και τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Οινόης, ώρα 16.00.
– Δώρα από τον Αι-Βασίλη σε όλα τα σχολειόπαιδα από τον Σύλλογο Γυναικών Τοιχιού. Εορταστικό Πάρτυ για παιδιά, κλόουν, κεράσματα, μουσική στην πλατεία Τοιχιού, ώρα 19.00.
– Παιδική εκδήλωση «Ο Αι-Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά» στο Πέτρινο κτήριο Χιλιοδένδρου από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χιλιοδένδρου και την Κοινότητα Χιλοδένδρου, ώρα 19.00.
– Παιδική θεατρική παράσταση στο Στέκι Νεολαίας Μαυροχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 19.30.
➡Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
– Κάλαντα με παραδοσιακή ορχήστρα στους δρόμους της Κοινότητας Μανιάκων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιάκων «Η Αγία Παρασκευή», ώρα 10.30π.μ.
– Εορταστικό Γλέντι, προσφορά εδεσμάτων (πατσάς & κρασί) στην πλατεία της Κοινότητας Κλεισούρας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας
– Παιδικό Καρναβάλι στην πλατεία της Κοινότητας Μακροχωρίου, ώρα 11.00π.μ.
– Υποδοχή του νέου έτους στην πλατεία Δισπηλιού. Ο Αι-Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά της Κοινότητας. Προσφορά κερασμάτων, τσιγαρίδες, πατσάς και κρασί. Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού Καστοριάς, ώρα έναρξης 16.00.
– Παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας στην Κοινότητα Μαυροχωρίου από το Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 17:00.
– Μπουλούκια καρναβαλιστών στις γειτονιές της Κοινότητας Κορησού, ώρα 18.00.
– Αλλαγή του Χρόνου στην Πλατεία Μαυροχωρίου με μουσική, κρασί και εδέσματα από το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μαυροχωρίου, ώρα 23.30.

Back to top button