Κόσμος

Νέα στιγμιότυπα από το πολυαναμενόμενο σίκουελ «Joker: Folie À Deux»

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) έκανε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους θαυμαστές της DC, δίνοντας στη δημοσιότητα νέα στιγμιότυπα από την επερχόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) και Lady Gaga.

«Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ένα υπέροχο νέο έτος», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram ο διάσημος σκηνοθέτης και μοιράστηκε δύο νέα στιγμιότυπα.

Σημειώνεται ότι ο Φίνιξ, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην πρώτη ταινία του 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως, επαναλαμβάνει τον ρόλο του διαβόητου κακού με την Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν στο πλευρό του.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ο Χοακίν Φίνιξ μέσα στις φυλακές του Arkham Asylum και στη δεύτερη η Lady Gaga να τον κοιτά.

Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Μπρένταν Γκλίσον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και Χάρι Λότι, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

ΑΠΕ

Back to top button