Ελλάδα

Εντοπίστηκε νεκρός ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου

Νεκρός εντοπίστηκε ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου στη Λήμνο. Είχε πάει για ψάρεμα.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Νίκος Ρόκκος, αδερφός του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.



Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, ο Νίκος Ρόκκος που ασχολούταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε το πρωί του Σαββάτου για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής

Λόγω του τραγικού περιστατικού, ο τραγουδιστής θα μεταβεί στη Λήμνο και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται δεν θα λειτουργήσει, όπως ανακοίνωσε.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει χάσει και τον άλλο αδερφό του

O Στέλιος Ρόκκος, τον Ιούνιο του 2021, είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του, Κώστα, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού Κώστα, κατέθεσαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στη μνήμη του και απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Λήμνου που συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στο πένθος μας, επισφραγίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Τέλος, ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα στα social media καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός» είχε αναφέρει τότε ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε μήνυμά του.

news247.gr

 

 

Back to top button