Καστοριά

Ευχαριστήριο Σάκη Ρήμου μετά την αλλαγή αντιδημαρχίας

Μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Καστοριάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους Ανδρέα Κυπαρίση, Γρηγόρη Νικολάου και Βέτα Βλαχάβα για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια στον τομέα του Τουρισμού & Πολιτισμού. Πιστεύω πως τα χρόνια αυτά έγιναν ενέργειες ουσιαστικής σημασίας και αναβάθμισης της Τουριστικής & Πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θανάση Παπαδημητρίου προϊστάμενο Τουρισμού περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανδρομάχη Σκρέκα, καθώς και την διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού Μαριάνθη Αναστασιάδου για την άψογη συνεργασία, καθώς τα ευρωπαϊκά προγράμματα που ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει (Iter Vitis & -Cultural route of the council of Europe & Lovely places project of San Marino) απαιτούσαν εγρήγορση και ιδιαίτερες ικανότητες και η εξέλιξη τους θα είναι σημαντική για την περιοχή μας.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο Πέγκα για την βοήθεια και τη συνεργασία καθώς και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Π.Ε Καστοριάς και Εστίαση Καστοριάς για την υποστήριξη σε όλο αυτό το διάστημα.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου με την ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχου Οικονομικών.
Σάκης Ρήμος

Back to top button