ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η ομάδα της Καστοριάς στα Ραγκουτσάρια (φωτο)

Παρών δίνει η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς, στα φετινά Ραγκουτσάρια.
Με μπροστάρη τον υπεύθυνο Marketing κι Επικοινωνίας Γιώργο Παπαδόπουλο δίνει το παρόν της στα φετινά Ραγκουτσαρια, η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς στην οδό Μητροπόλεως.
Μπροστά στο μαγαζί του κ. Παπαδόπουλου στην παλιά “Ρετρό” έχει στηθεί μια μεγάλη ψησταριά και τα πεντανόστιμα σουβλάκια και τα λουκάνικα δίνουν και παίρνουν μεταξύ του πλήθους, που διασκεδάζει με την ψυχή του.
Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς αναμένεται να δώσει το παρών κι αύριο Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ενώ οι παίκτες της ομάδας θα συμμετάσχουν κι αυτοί, μετά την επιστροφή τους από την Κατερίνη, όπου αγωνίζονται εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Σβορώνο.
Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος έχει φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια, αφού έχει κλείσει για αύριο Κυριακή μετά τις 19.00 να έχει και την δική του ορχήστρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο του μαγαζιού του κ. Παπαδόπουλου υπάρχουν διαθέσιμα τόσο τα ημερολόγια της ομάδας, όσο και τα λαχεία που έχουν ως δώρο ένα αυτοκίνητο, οπότε καλό θα είναι οι φίλοι της ομάδας να φροντίσουν να την ενισχύσουν μέσα σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Back to top button