ΑγροτικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μεγάλη πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στο Μαυροχώρι – Πάνω από 120.00 ευρώ η ζημιά – Έκκληση για βοήθεια (φωτογραφίες – βίντεο)

Σήμερα, που εορτάζουμε τη γιορτή των φώτων, δυστυχώς ξημέρωσε μαύρη ημέρα για έναν κτηνοτρόφο στο Μαυροχωρι, από τα ξημερώματα πάλευε με τις φλόγες για να σώσει την περιουσία του. Η πυρκαγιά προκλήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστα αιτία και έκαψε ολοσχερώς την αποθήκη των ζωοτροφών, κάποια μηχανήματα και σωλήνες άρδευσης. Το μέγεθος της ζημιάς ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ αφού κάηκαν περισσότερες από 1.500 μεγάλες τετράγωνες μπάλες τριφυλλιού, κάποιοι τόνοι καλαμπόκι και μέσα παραγωγης.
Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όπου η παραγωγή των ζώων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η βοήθεια και η στήριξη από τους συναδέλφους αγρότες και τους συμπολίτες μας είναι πολύτιμη. Κάνουμε έκκληση προς όλους, πολίτες, φίλους και μέλη του αγροτικού συλλόγου, συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους και σας ζητάμε να σταθείτε δίπλα στον συνάδελφο μας είτε με χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό του, είτε προσφέροντας ζωοτροφές: καλαμπόκι και Τριφυλι. Στιγμές όπως αυτήν μας θυμίζουν ποσο ανάγκη έχουμε ο ένας τον άλλον, Η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην ενωμένη προσπάθεια μιας κοινότητας που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες μαζί, μια ή δυο μπάλες από το υστέρημα μας θα δώσουν δύναμη και ζωή στην επιχείρηση του συναδέλφου που όλοι ξέρουμε με πόσο κόπο δημιούργησε και ανέπτυξε.
Χρηματική ενίσχυση :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR8201712360006236010123947
Δικαιούχος Σταύρος Καλαφατης
Για ζωοτροφές και συντονισμό καλείτε:
Καλαφατης Σταύρος: 6944314002
Μόσχος Θωμας : 6974631337
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριας Μακεδνος
Μόσχος Θωμας

 

 

 

 

 

 

Back to top button