ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση του Σβορώνου για τον αγώνα με την Καστοριά (προγνωστικά – βαθμολογία)

Να κάνει ποδαρικό στο 2024 με το «δεξί» επιδιώκει πάση θυσία ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους φιλοξενώντας σήμερα το μεσημέρι (7/1 – 15:00) στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» την Καστοριά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το περασμένο έτος με ιδανικό τρόπο καθώς αποχαιρέτησε το 2023 από την κορυφή του ομίλου και με διαφορά δύο βαθμών από τη 2 η θέση.
Η ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Θεοδοσιάδη κατά την εορταστική περίοδο προκάλεσε κάποιους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του οργανισμού, ωστόσο άπαντες πλέον δηλώνουν ακόμη περισσότερο αποφασισμένοι να το συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον ύψιστο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Γρηγόρης Τσαουσίδης θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην αυριανή αναμέτρηση με τον 35χρονο προπονητή να μην μπορεί να υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες Μακράκη και Λαγδάρη. Αντίθετα μετά από πολλές εβδομάδες απουσίας επιστρέφει στην αποστολή ο Δημήτρης Δημητρίου που άφησε πίσω τον πρόβλημα τραυματισμού του.
Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με την Καστοριά:
Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

————————————————————————————–
————————————————————————————–
Τα προγνωστικά του αγώνα και η βαθμολογία από το foxbet.gr

 

 

 

Back to top button