ΕλλάδαΚαστοριά

Κλειστά σχολεία λόγω θεομηνίας και Ραγκουτσαριών

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα, Τρίτη (09/01) αρκετά σχολεία. Σε ποιες περιοχές

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Τρίτη (09/01) αρκετά σχολεία εξαιτίας του καταστροφικού περάσματος της κακοκαιρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο από το οποίο, μάλιστα, σκοτώθηκε μία γυναίκα στην Κυπαρισσία όταν παρασύρθηκε από το κύμα.

Η περασμένη κακοκαιρία, η οποία θα διαδεχθεί από μία άλλη με χιόνια, προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές σε Θεσσαλονίκη και Λέσβο με αποτέλεσμα συγκεκριμένα σχολεία στις περιφέρειες να μην λειτουργήσουν σήμερα (09/01).

Στην Καστοριά, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη, όλα τα σχολεία του δήμου, σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, θα είναι κλειστά, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.
Κλειστά σχολεία σήμερα: Πού θα κλείσουν στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, σήμερα, Τρίτη και αύριο, Τετάρτη (10/01).

Από το πρωί της Κυριακής και χθες, Δευτέρα συνεργεία του δήμου εργάζονται αδιάκοπα στον χώρο του σχολείου για την ομαλοποίηση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία, συνεργαζόμενα και με τα συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την επαναλειτουργία του φυσικού αερίου.

Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα για την επαναλειτουργία του σχολείου που πρέπει να θερμανθεί, ενώ σήμερα αποκαταστάθηκε η λειτουργία του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανάλογα με τις εργασίες αποκατάστασης του φυσικού αερίου και της θέρμανσης του κτηρίου, ο Δήμος θα επανέλθει με νεότερες ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Κλειστά σχολεία σήμερα: Τι γίνεται στη Λέσβο

Με απόφαση του Δημάρχου, το Δημοτικό σχολείο του Μολύβου θα παραμείνει κλειστό και σήμερα Τρίτη (09/01), λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στη στέγη του από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή την περασμένη Κυριακή.

Για την απόφαση αυτή έχει ενημερωθεί ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου Δημήτρης Βούλγαρης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button