ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΕΚΑΒ Καστοριάς (φωτογραφίες)


Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε κοντά μας εκλεκτούς καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους αναγνωρίζοντας παράλληλα και το σημαντικό έργο τού Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας αλλά και τον αγώνα που κάνουν καθημερινά οι Διασώστες μας.
Πατρικές ευχές και ευλογία δέχθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο ενώ το παρών έδωσαν η Βουλευτής Καστοριάς κ. Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης και πολλοί αντιδήμαρχοι, η γραμματέας του Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στην ΠΕ Καστοριάς κ Μαλέα , ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης και 11ης περιφέρειας κ. Τσοβίλης , ο Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείδης, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς κ. Έξαρχος, ο πρόεδρος των Καστοριανών Νέας Υόρκης κ. Σιώκηςκαθώς και ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καστοριάς αλλά και πολλοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν αλλά και όσους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας αυτή την ημέρα και μας έστειλαν τις ευχές τους.
Καλή χρονιά σε όλους και καλή συνεργασία που είναι πλέον είναι δεδομένη με όλους τους φορείς του τόπου με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΕΚΑΒ.
Καλή χρονιά!
ΕΚΑΒ Καστοριάς 

Γέφυρα ζωής από το ΕΚΑΒ Καστοριάς για τη μεταφορά ασθενούς στο Νοσοκομείο Παπανικολάου (βίντεο)

 

Back to top button