ΑθλητικάΚόσμος

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ: YouTuber πήδηξε από το πλοίο και πλέον θεωρείται νεκρός

Τραγικό περιστατικό στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ. Ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα πήδηξε από το πλοίο, έπειτα από καβγά με την σύντροφό του και πλέον θεωρείται νεκρός.

Σάλος έχει προκληθεί με την τριήμερη πολυτελή κρουαζιέρα του Νεϊμάρ, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αφού ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ένας από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα, έπειτα από καβγά που είχε με την σύντροφό του, πήδηξε στη θάλασσα από το 15ο όροφο του πλοίου.

Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε εξαιτίας της ζήλιας του 32χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύντροφός του. Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει”, δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια σύμφωνα και πάλι με την σύντροφό του, ο Κάρλος απείλησε να πηδήξει στο νερό. “Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του”.

Οι αρμόδιες αρχές έκαναν πολλές προσπάθειες για την εύρεση του άντρα αλλά έπειτα από εφτά ημέρες αναζήτησης πλέον θεωρείται νεκρός.

sport24.gr

Back to top button