ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Τα αποτελέσματα στα Σχέδια Βελτίωσης στην Δυτική Μακεδονία – Οι 221 επιλέξιμες αιτήσεις για 14.370.115 ευρώ

Μετά την Κεντρική Μακεδονία, την Κρήτη, την Αττική και τη Θεσσαλία, βγήκαν τα αποτελέσματα στα Σχέδια Βελτίωσης για τη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Του Σταύρου Παϊσιάδη

Συγκεκριμένα, στις 9 Ιανουαρίου 2024, ανακοινώθηκε ο πίνακας των αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων» στη Δυτική Μακεδονία.

Περιλαμβάνει 221 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 14.370.115 ευρώ.

Υπάρχουν ακόμη 291 αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας αλλά δεν καλύπτονται από το όριο πίστωσης και 38 αιτήσεις που δεν επιλέγονται γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας

Διαβάστε την απόφαση με τη λίστα των αποτελεσμάτων και των ποσών (ΕΔΩ).

Την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024, ανακοινώθηκε ο πίνακας των αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων» στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ο πίνακας αυτός περιλαμβάνει 157 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 11.975.397 ευρώ στην ΠΕ Έβρου.

Επίσης, περιλαμβάνει 128 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 9.668.197 ευρώ στις ΠΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης.

Υπάρχουν ακόμη 195 αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας αλλά δεν καλύπτονται από το όριο πίστωσης και 9 αιτήσεις που δεν επιλέγονται γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας.

Διαβάστε την απόφαση με τη λίστα των αποτελεσμάτων (εδώ).

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής επί των ανωτέρω αποτελεσμάτων εντός προθεσμίας 30 ημερών από την επομένη έκδοσης της απόφασης.

agrotypos.gr

Back to top button