ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Νέα Υόρκη: 61η απονομή υποτροφιών από τον Σύλλογο Καστοριέων “Η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Φέτος είναι μια άλλη ιδιαίτερη χρονιά για τον Σύλλογο Καστοριέων “Η ΟΜΟΝΟΙΑ” της Νέας Υόρκης. Είμαστε στο 114ο έτος της ύπαρξής του Συλλόγου μας από την ίδρυσή του το 1910 και το 61o έτος απονομής υποτροφιών.
Συγχαίρουμε όλους τούς αιτούντες Καστοριανούς φοιτητές. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για κάθε νεαρά και νεαρή μας, οι οποίοι επιδιώκουν την μάθηση σε όλα τα επίπεδα – προ πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά.
Ο Σύλλογός μας συνέχισε τις φιλανθρωπικές τον λειτουργίες βοηθώντας οικογένειες παν έχουν ανάγκη εδώ και στην Καστοριά μέσω της τεράστιας δράσης τον Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και δωρητών μας.
Οι υποψήφιοι αξιολογήθηκαν με βάση τούς βαθμούς, την κατάταξη τον πανεπιστημίου, τη προσφορά τους στο Σύλλογο ή στην κοινότητα και στην ποιότητα της έκθεσης.
Το θέμα της έκθεσης φέτος είναι: “Πώς οραματίζεστε την Καστοριανή Νεολαία να επιστρέψει και να συνεισφέρει στο μέλλον του Συλλόγου καθώς εξελίσσεται για να καλύψει τις ανάγκες των μελών για τις επόμενες γενιές; Δώστε δυο προτάσεις για συμμετοχή και εξηγήστε πώς Θα υλοποιούσατε το σχέδιό σας”
Η καστοριανή υποτροφία είναι ένα βραβείο κύρους και έρχεται με την ευθύνη ότι, ως παραλήπτης, πρέπει να είσαι ενεργά μέλος για τη συνέχιση του Συλλόγου μας, προκειμένου να διατηρήσεις τις παραδόσεις και τις λειτουργίες του.
Εκ μέρους όλων των μελών της ΟΜΟΝΟΙΑ, Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας στους εμπνευσμένους ευεργέτες μας και στους πολυάριθμους δωρητές – πού ξεκίνησαν και υποστήριξαν το Πρόγραμμα Υποτροφιών – για το όραμα και τη γενναιοδωρία τους. Ως Μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυρίων της Καστοριάς, για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους στο έργο των Υποτροφιών.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη τον Συλλόγου για τη δέσμευσή τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών. Λόγω των προσπαθειών τους, το πρόγραμμα συνεχίζει να υποστηρίζει τους άξιους νέους Καστοριανούς.
θερμές ευχές για μια ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά.

Back to top button