ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τα highlights του αγώνα Πιερικός – Καστοριά 61-68 (φωτογραφίες – βίντεο)

Η Καστοριά επικράτησε τoυ Πιερικού Αρχέλαου με 68-61, στο τελευταίο δραματικό παιχνίδι του πρώτου γύρου της National League 2, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να οραματίζονται τα play offs και την άνοδο στη National League 1.
Καθοριστικό τρίποντο, που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Καστοριανών, πέτυχε ένας… Αργείτης, ο MVP playmaker Δωρόθεος Δατσιάδης, του ΑΣ Καστοριάς, λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης (γεννημένος το 2001, με καταγωγή από το Άργος Ορεστικό), φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Σερρών.
Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (KateriniSport.gr)

Για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της National League 2, ο Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε στην Κατερίνη τον Πιερικό Αρχέλαο.

Η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό και φιλόδοξο αντίπαλο, κλείνοντας τον 1ο γύρο με 9 νίκες και 2 ήττες, και μένοντας στη 2η θέση πίσω από τους Τιτάνες Παλαμά.

Όσον αφορά το παιχνίδι οι παίκτες μας πήραν το προβάδισμα από την αρχή, 1ο δεκάλεπτο 18-21, ημίχρονο 34-43 και το κράτησαν μέχρι το τέλος, 3ο δεκάλεπτο 49-56, τελικό 61-68, αντέχοντας την πίεση των γηπεδούχων και δείχνοντας χαρακτήρα και θέληση για τη νίκη, στις δύσκολες στιγμές.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη μεγάλη τους νίκη και συνεχίζουμε, επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!

Δυσάρεστο γεγονός ο ακούσιος τραυματισμός του παλαιού παίκτη της Καστοριάς, Αλέξη Ράπτη, 3,50΄ πριν το τέλος του αγώνα, να του ευχηθούμε καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Δεκάλεπτα: 18-21, 34-43, 49-56 και 61-68

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Μπέγος Ρ. 23(6), Τερσενίδης Χρ.5(1), Δατσιάδης Δ. 17(2), Χότζα Ερ. 13, Παγανάς Γ.8,  Κορομπίλιας Γ., Παπαδημητρίου Ηλ., Πιπερόπουλος Ηλ.2, Μποζίνης, Στεφανής Γ., Μονοβασίλης Αλ. και Ντόντης Π.

Νίκη της Καστοριάς στον Πιερικό – Ήττα του Άργους Ορεστικού από τους Τιτάνες Παλαμά (αποτελέσματα – βαθμολογία)

 

 

Back to top button