ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: «Αυτό που γίνεται τώρα είναι πέρα και έξω από κάθε φαντασία»

Στο παρελθόν υπήρξαν μεγάλοι περίοδοι που το κράτος έδειχνε αδιαφορία για τον πρωτογενή τομέα που μας ανάγκαζε να κινητοποιούμαστε.

Αυτό όμως που γίνετε τώρα είναι πέρα και έξω από κάθε φαντασία.

Το κράτος και το υπουργείο έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ την κατάσταση που ακόμη και οι ίδιοι έχουν τρομάξει.

Ο υπουργός κατηγορεί ευθέως τους προηγούμενους υπουργούς της ίδιας κυβέρνησης και τους επικεφαλής των οργανισμών για την κατάντια αυτή.

Τα τραγικά όμως αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, υπάρχουν και τα νιώθουμε καθημερινά όλοι εμείς οι αγρότες που ασχολούμαστε με τον πρωτογενή τομέα.

Τα έργα υποδομών, το κόστος παραγωγής, οι ελληνοποιήσεις, οι εργάτες γης, ο ΕΛΓΑ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ΕΦΚΑ, οι βοσκότοποι, οι μειωμένες επιδοτήσεις, οι αποζημιώσεις, η κτηνοτροφία, τα μήλα, τα φασόλια, τα σιτηρά, οι φακές τα ρεβίθια τα αρωματικά φυτά, τα τριφύλλια τα καλαμπόκια τα καπνά τα αμπέλια οι πατάτες, όλα τα προϊόντα της περιοχής μας έχουν προβλήματα.

Γι΄αυτό την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΕΝΥΔΡΕΙΟ.

Θα αναλυθούν, θα εξειδικευτούν, θα εμπλουτιστούν όλα τα θέματα που μας απασχολούν και θα αποφασιστεί ο τρόπος διεκδίκησής τους.

Τα χωριά ερημώνουν
Έχουμε ευθύνη
Να είστε όλοι εκεί.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ –  ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΤΟΕΒ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Back to top button