Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Καστοριάς (ΠΕΛΣΑ) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, την Κυριακή απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Χωριού.
Την Πίτα ευλόγησε ο ιερέας του Χωριού παπα Γρηγόρης Τερζόπουλος μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικο, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων Ιωάννη Ζησιάδη, της Διοίκησης του Συλλόγου,μελών,φίλων και συγχωριανών που γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Δημάρχου Αργους Ορεστικού,αρχικά οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρα Βραγγάλα και Μαρία Ζορμπίδου αλλά στην συνέχεια προσήλθε και ο Δήμαρχός μας Πάνος Κεπαπτσόγλου. Επίσης παρούσα και η Αντιπολίτευση του Δημοτ. Συμβουλίου με την Δημ. Σύμβουλο Κάλι Κυριακίδου.Ακόμη παρουσα και η Βουλευτής ΝΔ κα Αντωνίου Μαρία.
Η Διοίκηση του Συλλόγου και οι καλεσμένοι ευχήθηκαν σε όλους Καλή χρονιά-Χρόνια Πολλά και οι Συγχωριανοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους και με τους καλεσμένους.
Τυχερή της Πίτας η συγχωριανός μας Μάχη Ζησιάδου,μητέρα της Σούζης Μιχαλοπούλου.
Στο τέλος,παιδάκια έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο τα Κάλαντα κι εκείνος τους έδωσε τις Ευχές του αλλά και το παραδοσιακό Χαρτζηλίκι.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ “Είπαμι Χουριό κι πάλι Χουριό!”-Ampelokipi Kastoria

 

Back to top button