Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Άργους Ορεστικού που γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας της (φωτογραφίες – βίντεο)

Σε ζεστή και γεμάτο μουσική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Άργους Ορεστικού, στον χώρο του παλιού Λυκείου της πόλης, όπου και στεγάζεται.
Πριν ξεκινήσει η τελετή αγιασμού της Βασιλόπιτας, ο μαέστρος Γιάννης Βασιλειάδης, διηύθυνε την ορχήστρα δημιουργώντας μία όμορφη μουσική ατμόσφαιρα ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε χρόνια πολλά και τόνισε δε, πως φέτος είναι σημαδιακή χρονιά για τη Φιλαρμονική Ορχήστρας της πόλης που ιδρύθηκε το 1984 από τον αείμνηστο ευπατρίδη Δήμαρχο, Μιχάλη Ζάχο, καθώς κλείνει 40 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα δρώμενα του Άργους Ορεστικού.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Άργους Ορεστικού, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, Πρωτοπρεσβύτερο Λεωνίδα Μπάρδο και τον Αρχιδιάκονο, Παντελεήμωνα Δόνε.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος συνεχάρη τον….
Η συνέχεια στο ditikostipos.gr

Back to top button