Ελλάδα

Μοσχάρι κοκκινιστό από την Προβηγκία

Υλικά
1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
Αλάτι και πιπέρι
3 κσ ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 καρότα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
1 φιάλη (750ml) κόκκινο κρασί
1 κούπα ζωμό βοδινό
2 κσ πάστα τομάτας
1 μπουκέτο αρωτατικ’ων βοτάνων
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
10-12 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο



Back to top button