Κοζάνη

Το αυτοκίνητο των 800.000 ευρώ που κυκλοφόρησε στην Κοζάνη – Σε ποιον ανήκει (βίντεο)

Στους δρόμους της Κοζάνης κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες το εντυπωσιακό και…πανάκριβο BRABUS G 900 EDITION, η βόλτα του οποίου “κέντρισε” όλα τα βλέμματα, καθώς είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στην πόλη μας, αφού παγκοσμίως έχουν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει μόλις 75 ίδια οχήματα!

Το κόστος του στην Ελλάδα ανέρχεται σε 800.000 ευρώ, ενώ στη Γερμανία πωλείται…μόλις 500.000 ευρώ, με τον οδηγό του να έχει έρθει στη χώρα μας και στην Κοζάνη για τις γιορτινές ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ποιός είναι; Πρόκειται για τον άκρως επιτυχημένο επιχειρηματία στο χώρο των restaurant, με 15 καταστήματα εστίασης στη Γερμανία, Γιάννη Παναγιωτίδη, ο οποίος γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, χωριό που επισκέπτεται σχεδόν κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα.

Χαμηλών τόνων ο ίδιος γενικά αποφεύγει τη δημοσιότητα, εκτός εάν πρόκειται για την αγαπημένη του ΑΕΚ, καθώς συχνά αναρτά βίντεο στα social media από αγώνες που παρακολουθεί στο “Opap Arena” (“Αγιά Σοφιά”, όπως λέει πάντα ο Γιάννης Παναγιωτίδης), μαζί με τον στενό προσωπικό του φίλο και ιδιοκτήτη της μεγάλης αθηναϊκής ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη.

Και, εν προκειμένω, το βίντεο μας έστειλε φίλος του Kozanimedia καθώς ο Γιάννης Παναγιωτίδης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κοζάνη για λίγες ώρες, με το εντυπωσιακό του όχημα να κλέβει τις εντυπώσεις!

 

 

 

 

Back to top button