ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς για τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και την παράδοση του ψηφίσματος (φωτογραφίες)

διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής, διεκδικώντας τηναντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας που έγινε μπροστά στο Διοικητήριο, εκπρόσωποι των αγροτών και των φορέων μίλησαν για τα προβλήματα τους, ενώ επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Εκείνος, διαβεβαίωσε πως τόσο ο Περιφερειάρχης,  Γιώργος Αμανατίδης όσο και ολόκληρη η Περιφερειακή Αρχή, θα βρίσκεται στο πλευρό του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου και θα στηρίξει τα αιτήματα  τους προς την κεντρική κυβέρνηση.

Παρών στην κινητοποίηση έδωσαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι μειοψηφίας Θωμάς Μάνος και Βάσω Μαλέα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται  έκτακτη, ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα.

διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων διαμαρτυρία αγροκτηνοτρόφων

Back to top button