ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου “Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Νομού Καστοριάς” (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2028 στον χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο «Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα».

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν όλες οι αρχές του τόπου, καθώς και πλήθος κόσμου, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό και την ευλόγηση της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλίνικο, ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος του Μουσείου  κ. Μάρκος Λάτσιος, παίρνοντας τον λόγο παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του  2023, καθώς και της ψηφιακής αναβάθμισης  του Μουσείου.

Στο πλαίσιο της όμορφης αυτής εκδήλωσης τιμήθηκε η Βουλευτής του Νομού Καστοριάς κα. Μαρία Αντωνίου για την συμβολή της στην ψηφιακή αναβάθμιση του μουσείου και στην εξασφάλιση του κονδυλίου για την συνέχιση της  λειτουργίας του.

Επίσης βραβεύτηκε και ο κ. Γεώργιος Γουγούσης, Συνταγματάρχης ε.α. για την πραγματοποίηση της ψηφιοποίηση του Μουσείου αφιλοκερδώς.

Στον κ. Παύλο Χατζηλεοντιάδη, που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας, του  ευχόμαστε ένα 2024 γεμάτο τύχη κι ευλογία.

Αγαπητοί μας φίλοι, εσείς είστε το στήριγμά μας, για σας γίνονται οι δράσεις του Μουσείου μας! Σας θέλουμε στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια του νέου έτους και σε κάθε μας δράση!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γραμματέας

Μάρκος Λάτσιος                                                                       Νικόλαος Παπασταύρος 

 

Back to top button