Ελλάδα

Συνταγή για καροτόσουπα από την Γωγώ Δελογιάννη

Υλικα:
• 1 κιλό καρότα
• 1 γλυκοπατάτα κόκκινη
• 2 κρεμμύδια
• 1 κλωνάρι σέλερι
• 1 lt ζωμό λαχανικών (ή κότας)
• 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
• 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
• 2 κ.σ. βούτυρο
• 2 κ.σ. μηλόξυδο
• φρέσκο φασκόμηλο
• 250 γρ. παρμεζάνα
• αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
• λίγο σχοινόπρασο για το σερβίρισμα



Back to top button