ΑθλητικάΚαστοριά

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου – Στην Καστοριά οι αγώνες – Για πρώτη φορά μεταγραφή ξένου αθλητή – Τραυματισμός του Πήττα (φωτογραφίες – βαθμολογία)

Το Σαββατοκύριακο 27-28/1/2024 πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά οι επόμενες τρεις αγωνιστικές (8η-9η-10η) του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” φιλοξένησε τις ομάδες: του Πέρα Θεσσαλονίκης, την Βέροια και τον Κένταυρο Βόλου. Η καστοριανή ομάδα το Σάββατο αρχικά αντιμετώπισε το Πέρα Θεσσαλονίκης όπου το κέρδισε με σκορ 4-0 στις νίκες έπειτα αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα της Βέροιας όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 4-3 στις νίκες σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια περισσότερο από τρεις ώρες και κρίθηκε στο αγώνισμα του διπλού με τα περισσότερα παιχνίδια του αγώνα να κρίνονται οριακά υπέρ της Βέροιας (συνολικά κερδισμένα σετ για κάθε ομάδα 13-13), αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας στιγματίστηκε με τον τραυματισμό του Πήττα στο πρώτο σετ του παιχνιδιού του.

Την Κυριακή ο Κένταυρος Καστοριάς αντιμετώπισε τον Κένταυρο Βόλου σε έναν ακόμη ντέρμπι για την καστοριανή ομάδα το οποίο όμως αυτήν την φορά ήταν νικηφόρο με σκορ 4-3 στις νίκες.

Να αναφερθεί ότι αρκετός κόσμος βρέθηκε στην αίθουσα του Κένταυρου Καστοριάς για να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις των ομάδων καθώς και οι εκπρόσωποι του Δήμου Καστοριάς, οι αντιδήμαρχοι Λίτσκας Διονύσης και Βασιλειάδης Ευστάθιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κένταυρος Καστοριάς ενισχύθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον πολύ καλό Σέρβο αθλητή  Ocokoljic Dejan ο οποίος είναι ο πρώτος ξένος αθλητής στην ιστορία του συλλόγου.

Τέλος, ο Κένταυρος Καστοριάς ευχαριστεί το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου Καστοριάς για την πολύτιμη παρουσία του στο διήμερο των αγώνων.

Με τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκαν: Ocokoljic D, Γκιμουρτζίνας Ι, Γκιμουρτζίνας Τρ, Πήττας Α.

Βαθμολογία 10ης  αγωνιστικής:
  Ομάδα Αγώνες Νίκες Ήττες Βαθμοί
1 Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας 10 8 2 18
2 Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης 10 7 3 17
3 Γ.Σ. Φίλια Ορεστιάδας 10 7 3 17
4 Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης 10 6 4 16
5 Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 10 4 6 14
6 Α.Σ.Ε.Α Κένταυρος Βόλου 10 4 6 14
7 Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 10 4 6 14
8 Α.Ο. Πολυγύρου 10 0 10 10
* Οι θέσεις 1 – 4 οδηγούν στα play off και οι θέσεις 5 – 8 στα play out

Back to top button