ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τέσσερις Καστοριανοί δρομείς βραβεύτηκαν στα “Runners Of The Year” (βίντεο)

Το TihioRace διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά τα βραβεία “Runners Of The Year” με μεγάλη επιτυχία, με στόχο την αναγνώριση των Ελλήνων αθλητών τρεξίματος που ξεχώρισαν το 2023 για τις επιδόσεις τους και το ήθος τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, με παρουσία περισσότερων από 600 καλεσμένων, που πρεσβεύουν τη σημασία του αθλητισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της φύσης.

Τα βραβεία “Runners Of The Year” αποτελούν πλέον θεσμό και περιέχουν τρεις βασικές κατηγορίες: αγώνες σταδίου και δρόμου, αγώνες βουνού & ειδικές βραβεύσεις. Οι δρομείς Μαρινάκου Αναστασία, Αναγνώστου Μάριος, Πριβιλέτζιο Γκλόρια, Καραϊσκος Παναγιώτης, Ξηροφώτου Μάρθα και Ζησιμόπουλος Φώτης απέσπασαν βραβεία σε 2 κατηγορίες.

Επιπλέον, διακρίθηκαν οι Μεϊντάνη Φωτεινή, Πούρικας Μανώλη, Γιαζιτζίδου Χριστίνα (απέσπασε 2 βραβεία), Σελέτης Δημήτρης, Τζαβάρα Νικολέτα, Νούλας Βαγγέλης, Λιγνός Γεράσιμος, Κατσαρός Θεόδωρος, Πουρλιάκας Πλούταρχος, Κουρκουρίκη Ιωάννη, Πουρλίδας Θωμάς, Παναρίτης Παναγιώτης, Ελευθερίου Δημήτρης, Παγουνάδης Θανάσης, Παπαποστόλου Μαρία, Ζιώγα Νίκη και Παρασκευά Κωνσταντή. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μελωδίες της ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, τον λόγο του μεταμοσχευμένου πρωταθλητή Κατσαρού Θεόδωρου καθώς και του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη από την Άμφισσα, ενός Αθλητή με Αναπηρία που μίλησε για τη σημασία την ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Όλοι οι αθλητές οι οποίοι με αφοσίωση, διάθεση και αθλητική αρετή κατέκτησαν την κορυφή, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά και τη συγκίνησή τους κατά τη στιγμή της παραλαβής των βραβείων τους. Τα βραβεία “Runners Of The Year” του TihioRace δεν αποτελούν μόνο αθλητική γιορτή, αλλά και την αναγνώριση της επίδοσης, του πάθους και της αφοσίωσης που επενδύθηκαν σε κάθε αγώνα. Οι νικητές αντιπροσωπεύουν το καλύτερο παράδειγμα του τι σημαίνει να επιτυγχάνεις τους στόχους σου με αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Αυτή η στιγμή της παράδοσης βραβείων είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων των παρευρισκόμενων, αναδεικνύοντας το πνεύμα της αθλητικής κοινότητάς μας.

ΦΩΤΟ: Ο Θωμάς Παρτσάνης παραλαμβάνει το βραβείο του Βαγγέλη Νούλα

 

 

 

Back to top button