Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Δράση υγείας και τεστ ΠΑΠ στους Αμπελόκηπους (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε στον χώρο του κοινοτικού γραφείου, σε συνεργασία με γιατρούς και νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, δράση που αφορούσε τη διενέργεια ΤΕΣΤ ΠΑΠ και παθολογικός έλεγχος, σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κιοσσέ Αθηνά, Βλαχοπούλου Ματίνα, Μυροφορίδου Αρτεμις και Νατσούλη Χρύσα, για την άψογη οργάνωση, την ανθρώπινη προσέγγιση στους συμμετέχοντες και τον πρότυπο επαγγελματισμό που επέδειξε.
Πιστοποίηση όλων αυτών ήταν τα άκρως κολακευτικά σχόλια των χωριανών μας για τη δράση.
Επίσης θερμές ευχαριστίες στις εργαζόμενες του δήμου και τους εκπροσώπους του δήμου για την παραχώρηση του χώρου, προπάντων όμως ευχαριστούμε όλες τις γυναίκες του χωριού συμμετείχαν στη δράση.
Θα Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα ακολουθήσουν κ1 άλλες εκδηλώσεις που θα αφορούν την υγεία, η οποία αποτελεί τα πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου κι έναν Θεμελιώδη πυλώνα κοινωνικής ανάπτυξης, καταλήγοντας τελικά ότι η υγεία είναι πολιτισμός.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και να αποτελεί κατευθυντήρια σκέψη στη ζωή μας ότι σύμφωνα με τον Ιπποκράτη «Το προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν».
Εκ του Δ.Σ.
Σύλλογος Αμπελοκήπων ΠΕΛΣΑ

Back to top button