ΓούναΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσεις

Για πρώτη φορά επιδοτούνται από την Enterprise Greece 12 επιχειρήσεις γούνας

Με 55.000 ευρώ θα επιδοτηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, 12 επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας που θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση του Μιλάνου από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιδότηση από την Enterprise Greece, με στόχο τη στήριξη του κλάδου της γούνας, που τόσο έχει πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, γίνεται για πρώτη φορά και αυτό, ως αποτέλεσμα της καθοριστικής συνάντησης που είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Εταιρείας, το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μαρίνο Γιαννόπουλο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. κ. Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Αλκιβιάδη Μπαλλή.
Η κ. Αντωνίου δήλωσε: “Έπειτα από την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την Enterprise Greece, η οποία είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, με αρμοδιότητα την προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων στη χώρα μας και την προώθηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ορατά αποτελέσματα,  στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου της γούνας, που αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας”.

Back to top button